A hobbim a munkám

Az országosan elismert kézápoló és műkörömépítő szakmai képzettségemet a Brill Cosmetix Akadémián szereztem meg. Fontosnak tartom az újonnan megjelenő technikákról is mindig napra kész tudásom legyen, ezért rendszeresen szakmai továbbképzéseken veszek részt.

Amikor a manikűrpedikűr készítésre gondolok, sosem a munka jut eszembe, sokkal inkább az, hogy azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Ha előnyben kéne részesítenem egy „feladatot” a sok közül, akkor az a hétköznapokban is kényelmes viseletnek számító géllakk, illetve a gyümölcssavas hámlasztásos pedikűr (Glamfoot termékcsalád) lenne az.

Fontos a minőség

A megfelelő kéz és lábápolás elengedhetetlen, hiszen kezeink és lábaink is egyaránt ki vannak téve a mindennapos igénybevételnek. Éppen ezért is törekszem mindig a maximumra, hogy vendégeim elégedetten, megújultan, üdén távozzanak és örömmel térjenek vissza hozzám. A szakmai tudás mellett azonban az általam használt alapanyagok, termékek minősége is nagyban hozzájárul ehhez az elégedettséghez. Manikűr során BrillBird, illetve Diamond Nails termékcsalád, míg a pedikűr során a Glamfoot termékcsalád készítményei segítik munkámat.

Vedd fel velem a kapcsolatot!