A pedikűr fontossága

A mindennapos terhelésnek egyértelműen lábaink vannak leginkább kitéve, hiszen testünk súlyát folyamatosan cipelik, mégis ez a testrészünk kapja a legkevesebb figyelmet.
Az emberek leginkább csak nyáron gondolnak a lábápolásra, mivel a nyitott cipőben, szandálban a környezetünk is észreveheti az igénybevétel jeleit. Azonban ősszel és télen is ugyanolyan fontos a rendszeres ápolás. A zártcipős időszakban jelentősen megvastagodhat lábunkon a bőr, és ez bőrkeményedéshez vezethet, amely akár később hát- és derékfájdalmakat is okozhat. Nem elhanyagolható, hogy a bőrkeményedésből fakadó repedések, gombák és más kórokozók megtelepedését is elősegíti.

A szikementes pedikűr

A Glamfoot pedikűr egy természetes és vegán alapanyagokat tartalmazó fájdalommentes esztétikai eljárás. Bárki számára alkalmazható, mivel ez egy hámoldásos, szikementes módszeren alapul, így a cukorbeteg és a vérzékenységre hajlamos vendégeimnek is nyugodt szívvel tudom ajánlani. A kezelés három fő részből áll: hámoldásból, a bőr szerkezetének helyreállításából, illetve vitaminos táplálásból, amely során a SPA élményt nyújtó pedikűr hosszútávú, üdítő hatást eredményez lábaidnak. (További információkat a Glamfoot pedikűrről itt olvashatsz.)

Vedd fel velem a kapcsolatot!