Japán manikűr jótékony hatásai

Az ápolt, szép köröm manapság már alapvető igény a nők körében. Akadhatnak azonban olyan szituációk, amikor valaki nem viselhet vagy nem szeretne géllakkot, műkörmöt akár a munkájából adódóan vagy csak inkább a természetesség híve az illető. Az ilyen esetekre ajánlom a japán manikűrt, ugyanis ez egy olyan eljárás, amely polírozáson alapul és kizárólag természetes alapanyagokat juttat a körömlemezbe. Ezáltal nem csak egészséges és ápolt lesz a körmöd, hanem tömörséget, rugalmasságot és fényt is ad nekik. 

Néhány gondolat a gél lakkról

A gél lakkot azoknak a vendégeimnek ajánlom, akik szeretnének tartós, színes körmöket, de még a természetesség jegyében. Ezen eljárás során formázni, illetve hosszabbítani a körmöket nem lehet, azonban vastagabb réteget képez a körömlemezen mint egy hagyományos lakk. Fontos jellemzője, hogy UV vagy LED fény hatására pillanatokon belül megköt a gél, így a kezelés után már nem kell félned, hogy esetleg elkenődik. 
Vannak azonban olyan esetek, mikor a körömlemez állapota miatt az erősített gélt ajánlom vendégeimnek. Az eljárás során a szín felkenése előtt egy alapozó réteg kerül a körömre, amely erősebbé teszi a körmöket, ezáltal ellenállóbb és tartósabb lesz a végeredmény.

Amit műkörömről tudni érdemes

Ha régóta vágysz hosszú és tartós körmökre, de a természetes körmöd ehhez nem elég erős akkor számodra a műköröm jelenthet megoldást. A gél lakkal szemben ugyanis a műköröm esetében egy porcelán vagy zselé segítségével felépített felületre történik a festés. Így a saját körömlemezre építve szinte bármilyen forma és hossz kialakítható. Az általad megálmodott színek és minták alapján erre a tartós alapra készítem el a festést.

Referenciáim

Vedd fel velem a kapcsolatot!